در ابتدای کار انواع محصولات و خدمات رستوران خود را در نرم‌افزار تعریف کنید.

مسیرهای دسترسی به منوی لیست کالاها و خدمات

اطلاعات اول دوره/ کالای اولیه انبار   

اطلاعات طی دوره/  عملیات مرتبط به کالا/تعریف کالا/معرفی کالا

بعد از کلیک بر روی معرفی کالا در طی دوره و یا کالای اولیه انبار در اول دوره، فرم لیست کالا و خدمات باز می‌شود. در پنجره لیست کالاها و خدمات، ابتدا گروه‌های اصلی و فرعی کالاها را تعریف کنید. پس از انتخاب گروه اصلی و گروه فرعی، برروی دکمه کالای جدید کلیک نمایید.

  • با کلیک بر کالای جدید، فرم معرفی کالا باز شده و اطلاعات کالا در تکمیل می‌کنید. همچنین در قسمت نوع کالا در رستوران، با توجه به ماهیت کالا، موارد موردنظر را انتخاب نمایید.

نکته: در اول دوره ورود اطلاعات مربوط به تعداد و قیمت میانگین کالا انجام می‌شود و در مرحله طی دوره این اطلاعات در فرم معرفی کالا فعال نیست و فقط از طریق صدور فاکتور برای کالاهای جدید قابل تغییر و می‌توان در سیستم تعداد کالا را افزایش داد.

  • در سربرگ اطلاعات تکمیلی، با کلیک برروی اصلاح عناوین مشخصات فنی، عناوین مشخصات کلی که برای محصولات خود درنظر گرفته‌اید را وارد کنید. بدین ترتیب برای کالاهای بعدی نیز، عناوین جدید اعمال می‌شود.

  • در سربرگ مشخصات مالی، اطلاعات مالی کالا را وارد نمایید.

  • در سربرگ توضیحات کالا (اندروید)، اطلاعاتی از کالا را که می‌خواهید حین سفارش گرفتن از مشتری در نظر داشته باشید، وارد کنید. بدین ترتیب با استفاده از اندروید رستوران، توضیحات واردشده برای محصول را می‌توانید برای مشتری توضیح بدهید.

  • فیلم راهنمای معرفی کالا
اشتراک گذاری

راهنماهای مرتبط